Kaikki blogit puheenaiheesta Kim Jong Un

Voitaisiinko Nobelin rauhanpalkinto myöntää Kimille ja Trumpille?

Voitaisiinko Nobelin rauhanpalkinto myöntää Kimille ja Trumpille?

NOBELin rauhanpalkinto, vertailua;

Singaporen äskeisen huippukokouksen Trump/Kim jälkeen on jo käyty mielikuvaharjoituksia, miten molemmat ”sankaripäämiehet” DJT ja KJU pääsevät kohdakkoin pokkaamaan Nobelin rauhanpalkinnon Osloon.

Jari 13.6.2018;  http://www.kaleva.fi/jari/2018-06-13/

*

Vertaisarvostelu

Miksi Trump halusi tavata Kimin? Kysymyksiä globaalin voiman myrskystä

Miksi Trump halusi tavata Kimin? Kysymyksiä globaalin voiman myrskystä

*

Jossain on kovin pohdittu, mikä presidentti Trumpin sai lähentymään toista hylkiövaltiomiestä, Kimiä. Vastaus on laaja: iso peli ja Kiina, mutta muutakin siinä on.

Turussa käytettiin puukkoa onnistuneesti

Koraani ja Muhammed arvostelun yläpuolella?

Toimittaja Marja Sannikka haastatteli A-studiossa kahta Suomessa asuvaa imaamia, 13.9. Kun hän pääsi asian ytimeen kysymällä, mikä on islamin ja terrorismin linkki  - kumpikin imaameista väisti kysymyksen. Toinen viittasi englannin ”rautanaiseen” ja toinen syytti länttä, asian vierestä siis.

Kim Jong Un käyttää Stalinin metodeja

Pohjois-Koreassa maan virallinen hallitus on teloittanut huhtikuussa 15 korkeaa viranhaltijaa. Näiden joukossa on myös puolustusministeri Hyon Yong Chol. Oletettavasti hän ei kunnioittanut riittävästi diktaattoriaan. Ja Lisäksi hän torkahti seuratessaan erästä sotilasparaatia. Näin eteläkorealaisen salaisen palvelun mukaan. Teloitusta seuraamaan tuotiin useita satoja valittuja, eli teloitus oli julkinen toisin kuin tavallisten rikollisten teloitukset.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä