Kaikki blogit puheenaiheesta Maailmanvallankumous

Venäjän toimeenpaneva keskuskomitea hyväksyi Suomen itsenäisyyden 4.1.1918

Venäjän toimeenpaneva keskuskomitea hyväksyi Suomen itsenäisyyden 4.1.1918

*

Suomen itsenäisyys.

Työ-, sotamies- ja talonpoikain toimeenpaneva keskuskomitea hyväksynyt Venäjän hallituksen päätöksen Suomen riippumattomuuden tunnustamisesta.

Työ- ja sotamies- ja talonpoikaisneuvostojen toimeenpanevan keskuskomitean kokouksessa perjantaina (4.1.1918) käsiteltiin kysymystä Suomen riippumattomuudesta.

Vaihteeks kreikkaa

EKP ja Bryssät pelasi aika isoilla panoksilla Kreikka hommassa. Ne teki selväksi että euro on lupaus biteistä ja se lupaus pitää tasan niin kauan kun Bryssät sen katsoo pitävän. Eli siis kertoivat että euro on poliittinen raha. Ottivat maailmanvallankumouksen riskin. Luulisin että tyhmyyttään. Varma en ole, onhan Merkel DDR kasvatti. EKP johto taas koostuu vallan kaapanneista byrokraateista joiden poliittista kantaa en tiedä kukaan. Tuollainen vallan ytimeen soluttautuminen kuitenkin sopii erään kadonneen itäisen suurvallan tiedustelupalvelun menetelmiin.

Lenin, Euroopan Unioni ja Suomi

Lenin, maailmanvallankumous ja Euroopan sosialistinen federaatio1920-1921

Taistelu Suomen, lokakuun vallankumouksen ja kv. kommunismin kohtalosta 1920-1921

Suomessa maan tuleva 42:s pääministeri Alexander Stubb pykää juhannuksen tietämissä 2014 valtakunnalle hallitusta.  Vaikeaa on, vaikka miten hymyilisi.  Talous ukkostaa ja muutenkin on jotenkin vetämätön olo koko valtakunnalla.

Yhtä kovat ja kenties hieman kovemmat paineet oli erään maan ”pääministerillä” 93 vuotta sitten.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä